mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mandalina Rita
Madalina Rita
Flow PR
újmédia stratéga, vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tervezzen színházlogót!
2011-04-12 14:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A budapesti Katona József Színház nyílt pályázatot hirdet a színház új logójának megtervezésére.

A pályázat célja az intézmény szellemiségéhez illeszkedő, korszerű embléma kidolgozása. A győztes pályamű tulajdonosa a díj elnyerése mellett további arculati tervezési feladatokra kaphat szerződéses megbízást a Katona József Színháztól - olvasható a szerkesztőségünknek is megküldött kiírásból.

Az elektronikusan beküldött munkák beérkezési határideje 2011. május 8., éjfél. A Katona József Színház vezetése házon belül értékel, majd bírál a nevezési határidő lejárta után legkésőbb 7 naptári nappal.

A nyertes díja 50 ezer forint plusz áfa, valamint két jegy a színház 2011/2012-es évadának tervezett 4 nagyszínházi bemutatójára. Az elbírálás során a további két legjobbnak ítélt pályázat készítői 2-2 darab jegyet kapnak a Katona József Színház egy előadására.

A pályázatra csak 18. életévüket betöltött magánszemélyek nevezhetnek, fejenként akár több művel is. A pályázó felelősséget vállal azért, hogy anyaga saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogot nem sért, illetve kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. A feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.

A Katona József Színház a nyertes pályázat anyagának felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, illetve a nyertes pályázat anyagát és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatja. Érvényes pályázatnak a kommunikacio@katonaszinhaz.hu e-mailcímre a határidőig jpg formátumban beérkező pályaművek tekinthetők, de a nyertes munkát ai vagy psd formátumban is rendelkezésre kell bocsátani. A pályáztató a pályázatot eredményhirdetés nélkül lezárhatja.

A logónak tartalmaznia kell a Katona szót és/vagy a Katona József Színház kifejezést. Tartalma vizuális jel és tipográfia, vagy csak tipográfia. A vizuális jel lehet a színház jelenlegi logójának újragondolása, illetve ettől eltérő, új szimbólum is. A design legyen modern hangulatú, progresszív, letisztult, markáns, egyedi, megjegyezhető és könnyen felismerhető. Hangulatában illeszkedjen a színház szellemiségéhez, működéséhez. Két- és egyszínű változatban is működnie kell.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!