mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új blogok a Cosmopolitan.hu-n
2012-03-29 08:15 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cosmopolitan.hu az idei év elején újult meg mind tartalmilag, mind látványvilágában. A megújulást a Sanoma felületein futó online kampány kísérte.

A kiadó közleménye szerint a magazin weboldala a designváltás óta is folyamatos fejlesztéseken esik át, rendszeresen bővül újabb és újabb szolgáltatásokkal. Ennek keretében a napokban három blog indult szépség, sztárok és divat témakörben.

A Cosmo Beauty-blog a szépségipar újdonságaira és trendjeire koncentrál, melynek keretében a blogger smink- és bőrápolási termékeket próbál ki. A Cosmowood Blog Návai Anikó exkluzív netnaplója lesz Los Angelesből, ahonnan a tudósító a filmvilág híreit közvetíti majd. Végül a CosmoShoes Blog friss beszámolókkal szolgál a cipők világából, fotóösszeállításokkal a divatbemutatókról.

A Sanoma közleménye szerint 2012 második hónapjában a Cosmopolitan.hu áltagos napi látogatóinak száma 90 761 fő volt az Ipsos-Gemius Audience adatai alapján, ami rekordnak számít a site 5 éves történetében.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!