mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A 444.hu és az Extreme Digital közös választása
2014-02-11 13:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az online webáruház és a híroldal is az Intren ügynökséget kérte fel közösségi média aktivitásainak támogatására.

A tavaly elindult hírportál úgy döntött, külső tanácsadókkal erősít annak érdekében, hogy a közösségi médiát is kihasználva hatékonyan növelje az oldal elérését. Az online kommunikációs stratégia kidolgozására egy meghívásos pályázat keretében választotta ki a céget - olvasható a vállalati kommünikében.

Emellett a jövőben az Extreme Digital közösségi média jelenlétét is az Intren csapata biztosítja. A klasszikus tartalomgyártás mellett az ügynökség különböző közösségépítő és aktivizáló tevékenységekkel készül. A vállalat régóta együtt dolgozik a webáruházzal, a keresőmarketing kampányokat már a 2013-as évben is a cég kezelte, ezt a megbízást sikerült most bővíteni a social media területtel.

Az Intren Kft. 2009 óta van jelen a magyar piacon, amely először keresőmarketinggel, Google hirdetésekkel foglalkozott, majd a performance marketing minden területét is bevette a szolgáltatásai közé. A social mediát tekintve a cég kezeli a METRO, a Nescafé, a Ramada Resort és az AquaWorld social jelenlétét, míg a keresőmarketing szegmensben a Google-lel áll partnerségben.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!