mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:























kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Reszponzív a megújult ApróSéf.hu
2014-11-25 17:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A receptportál ismét új fejlesztéssel jelentkezik. Az Android/iOS mobilalkalmazások eredményes publikálása után az oldal elsőként váltott reszponzív designra a hazai gasztrooldalak közül.

A szerkesztőség a made by zwoelf csapatával közösen alkotta meg a reszponzív felületet. Az elegáns weboldal kialakításakor számtalan technikai elemmel tökéletesítették az oldal ergonómiáját. Az innovációk hatására a portál korábban is magas mobil látogatói aránya 40-50 százalék közötti értékre emelkedett, míg a mobilalkalmazások használatának intenzitása nem csökkent a portál megújítása óta. Az oldal napi hírlevele szintén mobilbarát, látványos formát kapott.


Az oldal finomhangolása és a friss szolgáltatások bevezetése még nem ért véget, de a hirdetők máris élnek az új felület adta lehetőségekkel. A Bonafarm Família felvágott termékcsaládja elsőként használta kommunikációjában a menüszponzorációt, a Koronás Cukor pedig a receptszponzorációt választotta - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


Az ApróSéf főszerkesztője, Varga Gábor elmondta, hogy a továbbiakban is tartalmi és technológiai innovátorként kívánnak jelen lenni a hazai gasztronómiai tartalomszolgáltatási piacon. Ennek létjogosultságát az is alátámasztja, hogy a tavalyi évhez viszonyítva közel triplázták a napi oldalletöltéseik számát.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!