mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
204 millió forintot lehetett spórolni az Extreme Digital promóciója során
2014-11-26 13:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A digitális áruház által szervezett első hazai Black Friday-en pénteken 600 ezren, az egész hétvégén egymillióan látogatták meg az Extreme Digital weboldalát.

Hazánkban először a magyar cég hirdette meg a napot, amikor 24 óra alatt 20-30, de akár 70 százalékos leértékelések várták a vásárlókat a webáruházban, az online vásárlás előnyeire hívva fel a figyelmet a karácsonyi készülődés közben.

November 21-én, pénteken a jelentős kedvezmények 600 ezer látogatót vonzottak a vállalat oldalára, az egész hétvégén pedig közel egymillióan keresték fel a webshopot és az üzleteket. Ők összesen 30 ezer akciós terméket vásároltak 700 millió forint értékben, a beérkezett 17 ezer rendelésen így 204 millió forintot spóroltak a felhasználók - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.


"Számunkra is tanulságos volt, hogy milyen sok embert vonzott hozzánk a Black Friday. Ennek kapcsán két döntést hoztunk: 2015 áprilisában egyetlen napig hasonlóan magas kedvezményeket fogunk nyújtani ügyfeleinknek, illetve olyan informatikai fejlesztésekbe kezdünk, amelyek garantálják, hogy legközelebb egyetlen potenciális vásárló se szoruljon ki a weboldalról‟ - mondta el Várkonyi Balázs, a cég ügyvezetője.

A legnépszerűbb termékek a mobiltelefonok és a táblagépek, illetve azok kiegészítői voltak, de az egyik legkapósabb terméknek az Xbox játékkonzol bizonyult, amelyből mindössze másfél óra alatt fogyott el az 500 darabos készlet.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!