mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Összedolgozik a Fox és a NatGeo
2015-02-05 09:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Először jelentkezik közös premierrel hazánkban a két csatorna.

A National Geographic Channel sorozata, a Pedig jó ötletnek tűnt (Science of Stupid) második évadához érkezett a csatornán. A premier epizódot a FOX is műsorára tűzi február 9-én - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Az angol médiasztár, Richard Hammond által vezetett műsor az internet azon népszerű videóit mutatja be, amelyekben amatőrök próbálnak hajmeresztő mutatványokat végrehajtani - általában kevés sikerrel. A földön-vízen-levegőben bemutatott, legtöbbször félresikerült attrakciók hátterét Hammond a fizika, a biológia és a kémia törvényeinek segítségével elemzi, és rámutat a videókban látott felsülések okaira.


A szórakoztató-ismeretterjesztő sorozat a világ 171 országban fut a National Geographic Channel műsorán. Magyarországon ez az első alkalom, hogy a két tévécsatorna közös tűzi műsorra a programot. A szimultán bemutató azért lehetséges, mert mindkét csatorna a FOX International Channels (FIC) érdekeltségébe tartozik, amely több mint 300 szórakoztató, sport-, életmód-, ismeretterjesztő- és mozicsatorna kizárólagos vagy többségi tulajdonosa. Hazánkban magyar nyelven a FIC csatornái közül a National Geographic Channel, a NatGeo Wild és a FOX tévécsatornák elérhetőek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!