mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Összedolgozik a Fox és a NatGeo
2015-02-05 09:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Először jelentkezik közös premierrel hazánkban a két csatorna.

A National Geographic Channel sorozata, a Pedig jó ötletnek tűnt (Science of Stupid) második évadához érkezett a csatornán. A premier epizódot a FOX is műsorára tűzi február 9-én - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Az angol médiasztár, Richard Hammond által vezetett műsor az internet azon népszerű videóit mutatja be, amelyekben amatőrök próbálnak hajmeresztő mutatványokat végrehajtani - általában kevés sikerrel. A földön-vízen-levegőben bemutatott, legtöbbször félresikerült attrakciók hátterét Hammond a fizika, a biológia és a kémia törvényeinek segítségével elemzi, és rámutat a videókban látott felsülések okaira.


A szórakoztató-ismeretterjesztő sorozat a világ 171 országban fut a National Geographic Channel műsorán. Magyarországon ez az első alkalom, hogy a két tévécsatorna közös tűzi műsorra a programot. A szimultán bemutató azért lehetséges, mert mindkét csatorna a FOX International Channels (FIC) érdekeltségébe tartozik, amely több mint 300 szórakoztató, sport-, életmód-, ismeretterjesztő- és mozicsatorna kizárólagos vagy többségi tulajdonosa. Hazánkban magyar nyelven a FIC csatornái közül a National Geographic Channel, a NatGeo Wild és a FOX tévécsatornák elérhetőek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!