mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Beújít a Spektrum
2015-02-05 10:58 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Február 8. és március 15. között minden vasárnap kizárólag új tartalmakat mutat be az adó, a kiemelt időszakban napi 9 új műsort mutat be a csatorna

A kínálatban szereplő tudományos - ismeretterjesztő produkciók túlnyomó része az utóbbi egy, másfél évben készült. A legtöbb tartalom a saját fejlesztésű és gyártású műsoraik kimagasló minőségéről híres ZDF-től érkezik - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

A csatorna legújabb bemutatói szórakoztatóak és látványosak lesznek és a tudomány különböző területeit ölelik fel. A műsorkínálat a lehető legszélesebb: történelmi kalandozások, óceánkutatás, katasztrófák, de a divat, az autóversenyzés vagy épp a gépek iránt érdeklődők is szemezgethetnek a programok közül.

A premiervasárnapot február 8-án a Kütyük, bigyók, szerkentyűk című sorozat nyitja, amelyben olyan különleges és sokszor vicces készülékeket láthatunk, amelyek hétköznapi életünket igyekeznek megkönnyíteni. A Mérnöki csúcsteljesítmények című, hatrészes sorozat a legextrémebb mérnöki munkákat, a világ legelhagyatottabb pontjain épített utakat, vagy épp a legveszélyesebb hidakat tárja elénk.

A következő vasárnapok újdonságai között lesz még bibliai témájú, autóversenyzőkről és pilótákról szóló, a Közel-Kelettel és a berlini fallal foglalkozó műsor is a Spektrumon.

Magyarországon több, mint 2,75 millió háztartásában érhető el az adó.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!