mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Noé Állatotthonért futottak a Class FM sztárjai
2015-04-22 18:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Class FM műsorvezetői közül többen is a futás és a sport szerelmesei - ezt a 30. Vivicittá Városvédő Futáson is bizonyították, ahol a mozgás öröme mellett egy jó ügyet is támogattak.

Futócipőre cserélve a mikrofont egy kisebb csapattal képviselték a Class FM műsorvezetői a rádiót és a NOÉ Állatotthon Alapítványt a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Abaházi Csaba, Kovács Áron és Vadon Jani is rajthoz állt, de mellettük rótták a kilométereket az alapítvány nagykövetei is.

"Évről évre elindulunk a Vivicittán, mindig támogatunk valakit - így összekötjük a kellemest a hasznossal. Az idén személyes kötődés miatt is a NOÉ Állatotthont segítjük, akik példaértékű munkát végeznek. A Class FM-es kollégákkal a jövőben is ott leszünk az ilyen rendezvényeken, reméljük a következő években még többen csatlakoznak hozzánk" - mondta Vadon Jani, a Morning Show műsorvezetője.

A NOÉ Állatotthon évente nagyjából 800 rászoruló kisállatnak, köztük közel 500 kutyának nyújt átmeneti, de sok esetben végleges otthont.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!