mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hírközlési díjakat adott át az NMHH
2015-05-14 14:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Bartolits István és Fiala Károly vette át elsőként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke által tavaly alapított Dr. Magyari Endre-díjat.

Az elismerés a hírközlési piac fejlődéséért folytatott több évtizeden át végzett kiemelkedő munka, életmű elismerése céljából adományozható.

Ahogyan a hírközlés-technológia mai helyzetét az elmúlt évtizedek tudósai és szakemberei írták meg, úgy a jövőt a ma szakemberei formálják, emiatt is fontos a jelenben mutatott szakmai teljesítmények elismerése - hangsúlyozta Karas Monika a győri Széchenyi István Egyetemen tartott díjátadón csütörtökön. A 48. távközlési világnap és a Nemzetközi Távközlési Egyesület alapításának 150. évfordulójának alkalmából szervezett egyetemi rendezvényen az NMHH elnöke Bartolits Istvánnak, az NMHH Technológia-elemző főosztálya vezetőjének és Fiala Károly hírközlési szakértőnek adta át a hatóság Dr. Magyar Endre-díj emlékérmét, amely évente legfeljebb két fő részére adományozható.

Bartolits Endre a jelen és jövő technológiai fejlődési trendjeivel és ezeknek a szabályozási kérdéseivel foglalkozik elméletben és gyakorlatban egyaránt, és számos nemzetközi hírközlési szervezetekben képviseli az NMHH álláspontját. Fiala Károly az egyik legelismertebb spektrumszabályozási szakember, akinek a nevéhez fűződik az egyik legaktívabb spektrummunkacsoport életre hívása, amely az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, később pedig a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács keretében belül gyűjti össze az iparági véleményeket - közölte az NMHH Kommunikációs Igazgatóság.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!