mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bloggereket díjaz a Cosmopolitan és az AVON
2015-08-12 18:02 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cosmopolitan magazin és az AVON közös blogger pályázatot hirdet, melyen öt plusz egy kategóriában keresik Magyarország legjobb blogjait.

A Cosmopolitan és az AVON a tavalyi évben meghirdetett díjátadó sikere után idén ismét keresi az év legsikeresebb blogjait, amelyek valamilyen szempontból kiemelkednek a hazai kínálatból és a legjobban megfelelnek az olvasók elvárásainak, igényeinek.

A Digital Divas blogger pályázatára szeptember 11-ig várják a jelentkezőket, mégpedig öt különböző kategóriában. A verseny végén szakmai zsűri díjazza az Év Divatbloggerét, az Év Szépségbloggerét, az Év Vloggerét, az Év Feltörekvő Bloggerét, valamint az Év Legdizájnosabb Blogját. A szakmai zsűri döntése mellett egy szerencsés blogger közönségdíjazásban részesülhet.

Az illusztris szakmai zsűriben Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Végh-Kósa Anita, az AVON kommunikációs vezetője, Kustánczi Norbert, a hír24 főszerkesztője, Bíró Pál, a YouTube magyarországi managere, valamint Lilu, műsorvezető és egyben divatblogger kaptak helyet.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!