mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bacardi promóció a Szigeten
2015-09-15 15:02 [Marketinginfo.hu]

A denevér szimbólumot megalapítása óta logójában őrző Bacardi regionális promóciója csúcsosodott ki a Sziget fesztiválon.


Öt országban, köztük Oroszországban, Lengyelországban, Észtországban, Ukrajnában és Magyarországon zajlott az a nagyszabású Bacardi promóció, melynek nyertesei az országok közismert média szereplőivel, bloggerekkel és újságírókkal közösen 3 napon át élvezhették a Sziget hangulatát. A projekt teljeskörű lebonyolításáért a HPS Experience felelt.

Az egyedi installáció, a Bacardi Gateaway Bar a Sziget nagyszínpaddal szemben helyezkedett el, a kubai hangulatot és a márka "untameable" életérzését az olyan látványelemek adták, mint az eget beborító denevérformára vágott konfetti, professzionális tánc- és fényshow, mellettük pedig bartenderek koktéljai és promóciók várták a fesztiválozókat. A Bacardi Gateaway Bar-ban bárkinek megadathatott az 1 perc hírnév; azok a fesztiválozók, akik fotójukat posztolták, kikerülhettek a helyszínen felállított óriás social wall-ra.

5 országra kiterjedő élő közvetítés zajlott a fesztivál teljes ideje alatt, Facebook és Instagram csatornákon. A backstage-ben felállított Live Studio a márka Facebook oldalán adott ízelítőt abból, hogy a Gateaway Barnál milyen bulizni Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválján.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!