mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Online játékbajnokságon debütál a Cartoon Network app-ja
2016-07-08 15:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cartoon Network különleges eseményen mutatja be sikersorozatán, a Kalandra fel!-en alapuló, új mobil applikációját, az Adventure Time Card Wars Kingdom-ot.

A csatorna Let's Play Flooping Card Wars! néven közös online játék bajnokságot rendez a Machinima-val, amelyre július 15-én kerül sor; itt mutatkozik be elsőként az Adventure Time Card Wars Kingdom.

Akik lemaradnak az élő közvetítésről, megtekinthetik az exkluzív felvételeket és a játékosok izgalmas kommentjeit azok saját YouTube csatornáján július 25-ig. A Cartoon Network szintén közzéteszi a bajnokságot YouTube csatornáján, ahol a rajongók kedvenc Kalandra fel! klipjeikkel együtt tekinthetik meg és élhetik át a bajnokság legizgalmasabb pillanatait.

Patricia Hidalgo, a Turner Content & Creative Officer Kids EMEA és International Kids Strategy szenior alelnöke így nyilatkozott: "a Turnernél elkötelezett hívei vagyunk, hogy a közönséget a legjobb körülmények közt fejlesztett márkaélményhez juttassuk a legkülönfélébb platformokon, csatornákon és eszközökön. A saját területén vezető Machinima egyértelműen a legjobb partner választás első bemutatkozásunkhoz az élő internetes játék események, bajnokságok világában, rendkívül izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk velük, és reméljük, hogy a kezdeményezésünk sokmillió rajongó Kalandra fel! tetszését nyeri el világszerte."

"


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!