mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Cosmopolitan idén is keresi az év bloggereit
2016-08-24 16:18 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cosmopolitan magazin 2016-ban is keresi az év bloggereit, akik személyiségükkel, egyedi tartalmaikkal vagy témáikkal valamilyen módon kitűnnek a magyar blogszférából.

Inspirációk.hu, PandArte, Viszkok Fruzsi, Chloe From The Woods, Fifty Pairs of Shoes és Enntrance - ők azok a szerencsések, akik a több mint 200 nevező közül a szakmai zsűri döntése alapján átvehették a 2015-ös bloggerpályázat díjait. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Cosmopolitan ebben az évben is arra buzdítja Magyarország bloggereit, hogy nevezzenek a magazin által immár harmadik alkalommal meghirdetett pályázaton.

A szakmai zsűri ebben az évben is öt - az Év Divatbloggere, az Év Beauty Bloggere, az Év Vloggere, az Év Bloggere, valamint az Év Felfedezettje - kategóriában keresi a legsikeresebb vagy éppen a legegyedibb blogokat. Az előző évekhez hasonlóan egy díjazottat idén is a közönség választhat ki a www.cosmopolitan.hu oldalon leadott szavazatokkal.

Az illusztris szakmai zsűriben idén Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mellett Heal Edina, a Google Magyarország vezetője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Majoros Evelin, a L'Oreal média- és digitális igazgatója, valamint Takács Nóra szépségszakértő és műsorvezető kapott helyet.

Az ünnepélyes díjátadóra, 2016. október 16-án Magyarország egyik legnagyobb blogger konferenciáján, a Cosmopolitan Blogger Day-en kerül sor, ahol az érdeklődők exkluzív előadásokon és érdekfeszítő workshopokon vehetnek részt.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!