mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
NHL a Spíler TV-n
2016-10-11 17:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Október 12-től a Spíler TV-n látható a világ legerősebb jégkorong bajnoksága, az NHL. A TV2 Csoport férfias tartalmakat kínáló csatornája közel 300 mérkőzést közvetít élőben a szezon során.

A Spíler TV Magyarországon eddig soha nem látott mennyiségben szállítja majd a jégkorong csúcsbajnokságát. A csatorna minden mérkőzésnapon közvetít, ami összesen közel 300 élő adást jelent majd a szezon során. A teljes meccsek mellett minden nap szerepel majd gólösszefoglaló is a kínálatban. Összességében ez azt jelenti, hogy a várható 6500 gól közül egyről sem marad majd le senki.

A mérkőzéseket két elismert hokifanatikus kommentátor közvetíti, Léderer Ákos és Hetthéssy Zoltán. Nevük és munkásságuk az elmúlt évek alatt valósággal összenőtt a magyarországi jégkoronggal.

"Nagyon rég óta várok arra, hogy egy ilyen bajnokságot is közvetíthessek. Ekkora mennyiségben még nem közvetítette egy csatorna sem itthon az NHL-t, ez hatalmas kihívás lesz" - nyilatkozta Léderer Ákos.

"A jégkorong mellett szeretnék minél többet átadni az amerikai sportkultúrából a nézőknek. Az elmúlt években sikerült személyesen is találkozni egy-két olyan sztárral, akiket most közvetíteni fogok, és megígértem nekik, hogy ha egyszer megadatik a lehetőség, hogy közvetítsem őket, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy felkészült legyek és szórakoztatni tudjam a nézőket. Az alap hokikérdésre pedig, hogy "hol a korong", remélem egyre kevésbé kell majd válaszolnunk, mert mindenki velünk tart és egy idő után már jobban fogja látni, mint mi!" - mondta Hetthéssy Zoltán.

A Spíler TV és a Spíler TV HD elérhető a UPC Digital Gold kínálatában, az Invitel digitális kábeltévé és IPTV Családi csomagjában, valamint HD minőségben nézhető az Invitel Családi HD kínálatában, a Tarr Kft Extra TV és Tarr MobilTV csomagjaiban és a PR-Telecom digitális kábeltévé platformján.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!