mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megvannak 2016 legjobb blogjai
2016-10-17 18:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Cosmopolitan Blogger Dayen átadták a díjakat a legjobbaknak.


A Cosmopolitan 2016-ban immár harmadszor díjazta a legjobb magyar blogokat. Az idei pályázatra ismét öt plusz egy kategóriában lehetett jelentkezni, melyekre több mint 250 nevezés érkezett. A szakmai zsűrinek idén sem volt könnyű dolga, hiszen újra bebizonyosodott, hogy Magyarország rengeteg tehetséges és lelkes bloggerrel büszkélkedhet. A pályázók között voltak régi ismerősök, de nagyon sok új, feltörekvő bloggal is találkozhattak a bírák, akik egyedi tartalmukkal vagy szép posztjaikkal vívták ki a figyelmet.

A díjakat a Cosmopolitan Blogger Dayen, az év legnagyobb blogger konferenciáján vehették át a nyertesek, melyeket Darabos Anita iparművész készített. Az illusztris szakmai zsűriben idén Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője mellett Heal Edina, a Google Magyarország vezetője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Majoros Evelin, a L'Oreal média- és digitális igazgatója, valamint Takács Nóra szépségszakértő és műsorvezető kapott helyet.

A pályázatok elbírálása során a szaktekintélyekből álló zsűri ezúttal iEmmát választotta az Év Divatbloggerének, az Év Beauty Bloggere pedig az Oh My Brush lett. A vlogok tekintetében ezúttal FollowAnna került ki nyertesen, míg az Év Bloggerének járó kitüntetést a tavalyi év divatbloggere, a Fifty Pairs of Shoes érdemelte ki. Az új blogok közül, az Év Felfedezettje a szakmai zsűri döntése alapján a Colorcam Magazine csapata lett. A legjobb 24 pályázó közül ezúttal is egy díjat az olvasók ítélhették oda kedvencüknek, melyet idén Inez Hilda Papp érdemelt ki.

"Nagyon büszke vagyok a Cosmopolitan Blogger Award díjazottjaira, hiszen ők 2016 digitális példaképei, akik motiválják és inspirálják az olvasókat. Továbbá hálás vagyok azért, hogy az idei pályázatok elbírálásában ilyen neves és elismert szakemberek működtek közre, illetve osztották meg tudásukat a közönséggel az előadásaik során - nyilatkozta Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!