mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Geometry Global interaktív plakátja
2017-02-06 15:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Geometry Global a Highlights of Hungary 55 shortlist-es alkotásából az előkelő 9. helyezést érte el a Budapest Pride számára készített interaktív plakáttal, amely a 16. ARC köztéri kiállításra készült.

A felület személyes bevonódás révén ösztönözte állásfoglalásra a kiállítás látogatóit az azonos neműek házassága kérdésében.

A 4 éve alapított Highlights of Hungary elismerés célja, hogy objektív szemlélettel, komplex eszköztárral közvetítsen értékeket a társadalom, illetve a kisebb közösségek felé, és hogy bemutassa az év legkreatívabb ötleteit.

A pályázaton minden évben 55, kurátorok által nevezett ötletet, kampányt értékelnek, ezek közül pedig végül 10 alkotás kaphat díjat. A 2017. február 2-án a Toldi moziban megrendezett gálaesten a Geometry Global ötlete a 9. helyezést érte el.

Az elismerést a WPP globális hálózatához tartozó kreatív ügynökség a Budapest Pride számára készített óriásplakátjáért vehette át, amely a szervezet tevékenységének egyik kiemelt területére, a hazai LMBTQ közösség számára kulcsfontosságú kérdésre, az azonos neműek házasságára hívta fel a figyelmet.

A felület interaktív kialakításának köszönhetően a kiállítás látogatói egyenként "léphettek fel" egy, a plakát előtt kiállított emelvényre, ahol a "NEM" szót a testükkel kitakarva foglalhattak állást a kérdésben. Véleményüket továbbá megoszthatták a közösségi médiában, illetve különböző online fórumokon.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!