mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Gombos Zsolt
Gombos Zsolt
Online Marketing Akadémia
OMA alapító tréner, Facebook-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Átalakul a HD Group menedzsmentje
2017-02-21 15:44 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hivatalosan is átalakul a HD Group menedzsmentje, amely így az elmúlt időszakban már letisztult kompetenciákat és munkamegosztást fogja tükrözni, ezzel a leginkább szolgálva a csoport érdekeit.

A HD Group ügynökség ügyvezető partnereként Duca Andrea irányítja ezentúl a teljes BTL területet, míg Urbán Zsolt a csoporthoz tartozó 1080p reklám- és médiaügynökségnél lesz head of creative department.

"Hiszünk abban, hogy a HD Group attól tud ilyen sikeres lenni a piacon, hogy a mi csapatunkban mindenki azt csinálja, amiben a legjobb. Az én erősségem a gazdaságilag stabil, nemzetközi szinten is versenyképes vállalati struktúra kialakítása és működtetése. Az ügynökségcsoporton belül eddig is maximálisan kihasználtuk az egymást kiegészítő kompetenciákat, és ezen az alapon fogunk a jövőben - az új struktúrából adódóan terveink szerint még hatékonyabban - együttműködni." - hangsúlyozta Duca Andrea ügyvezető partner. Hozzátette:"A HD Groupra jellemző célorientált kreatív megközelítés, valamint precíz projektmenedzsment 2016-ban is eredményesnek bizonyult: amellett, hogy a nagy márkákkal sikerült fenntartani, sőt tovább építeni a partnerkapcsolatokat, a cégcsoport árbevételében a külföldi megrendelések aránya elérte a 10%-ot, ami a hazai piacon egyedülállóan magasnak számít."

Urbán Zsolt kiemelte: "A kreatív és marketingkommunikációs iparágban mindig az alkotás, az új dolgok életre hívása volt számomra elsősorban vonzó. Az elmúlt években sajnos pont arra volt kevesebb időm, ami miatt ezt a hivatást választottam, a márkák és az emberek. Mindig is nagyon szerettem a csapattal együtt gondolkozni, partnereinkkel szakmai érvelést folytatni; látni egy-egy munkának a kezdetét, megvalósulását és eredményét. Éppen ezért úgy döntöttünk a menedzsmenttel és a tulajdonostársaimmal közösen, hogy olyan feladatkört töltök be ezentúl, amelyben tisztán azzal foglalkozhatok, amiben talán a legjobb vagyok. Az új feladatköröm a Dévényi Balázs ügyvezető partner által irányított 1080p kreatív és ügyfélkapcsolati részlegének irányítása, amely egyrészt saját ügyfeleket kezel, másrészt pedig támogatja a HD Group BTL területeit. A döntéshez nyilván hozzájárult a Magyar Reklámszövetségben betöltött pozícióm is. Hiszem, hogy a változással tovább tudjuk emelni a kreatív és ügyfélkapcsolati szintet, amely egyértelműen az ügyfeleink érdekeit szolgálja."

A cégcsoporton belül a tulajdonosi szerkezet változatlan marad.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!