mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Színészekkel készített UNICEF-kampányt az Ogilvy/Geometry
2017-05-02 13:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Ogilvy/Geometry csapata készítette az UNICEF új kampányfilmjeit, amelyek a cyberbullying kockázataira hívják fel a figyelmet.

A világ legnagyobb gyerekjogi szervezetének hazai tevékenységét segítő 1 százalékos kampányában ismert színészek gyerekek chatlogjait keltik életre. A vidáman kezdődő, majd egyre sötétebbé váló kisfilmek a gyerekeket érő online bántalmazásra hívják fel a felnőttek figyelmét és mutatják be a jelenség durvaságát és veszélyeit. A chateket Elek Ferenc és Kerényi Miklós Máté, valamint Horváth Lili és Szinetár Dóra adják elő. A kreatív ötletet az Ogilvy/Geometry szállította, és az ügynökség felelt a koncepció megvalósításának szakmai felügyeletéért is.

A téma fontosságát igazolja, hogy az UNICEF adatai szerint az internetes zaklatás, más szóval "cyberbullying" komoly károkat okozhat a gyerekek személyiségfejlődésben. A jelenség hazánkban minden harmadik gyereket érint, közülük azonban mindössze minden tizedik kér segítséget. Az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány az idei felajánlásokból ennek a problémának a kezelésére indít programokat a magyar gyerekek és felnőttek számára.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!