mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Média Hungary konferencián debütál a 2016-os teljes reklámtorta
2017-05-05 17:56 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A színes programválaszték mellett egy fontos bejelentésre is sor kerül az idei Média Hungary konferencián, ugyanis az esemény első napján derül ki a teljes tavalyi reklámköltés.

A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete a keddi napon délután, a konferencián publikálja a 2016-os televíziós költéseket.

A Média Hungary idén sem múlik majd el fontos bejelentés nélkül. Az év eleji Evolution konferencián ugyanis a Magyar Reklámszövetség csak egy csonka reklámtortát tudott publikálni a 2016-os költésekről, a televíziós költések adatainak hiányában. A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete most a Média Hungary konferencia első napján, a reklám szekció előadás alatt, délután 2 órától jelenti be az előző évi költéseket.

De nem csak a MEME bejelentése miatt lesz érdemes kilátogatni a konferenciára, hanem azért is, mert számos külföldi és ismert hazai szakember előadását meghallgathatják a résztvevők. A külföldi előadók közül többek között Alex Froment-Curtil, a Vodafone franciaországi képviselője tart előadást, Rebecca Lieb stratégiai tanácsadió a consumer journeyről fog beszélni, Pam Didner marketing tanácsadó a digitális marketing trendjeit vázolja majd fel, John Purkiss a Purkiss&Company társalapítója az intuíció erejéről ad elő, valamint Juan Ramon Zarco nemzetközi vezetési tanácsadó a digitális média újradefiniálását mutatja be a hallgatóságnak.

A hazai ismert előadók közül többek mellett tiszteletét teszi a konferencián Sas István, Kolosi Péter, Bánhegyi Zsófi és Dirk Gerkens is. A hírességek közül Geszti Péter, Puzsér Róbert, Berki Krisztián, Istenes László, D. Tóth Krisztina és Demcsák Zsuzsa is megosztja a hallgatókkal a gondolatait. Természetesen az első nap végén már-már hagyománnyá vált kapcsolatépítő jellegű koncert sem marad el, a jó hangulatról Majka - Curtis és Geszti Péter gondoskodik majd.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Elérés (Reach)

Break

Béta együttható

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés


Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!