mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Berényi Konrád
Berényi Konrád
Onlinemarketing.hu Kft.
vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rekordközeli elérés a K&H-nál
2017-05-15 12:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

2017 áprilisában a nyolc nagybank összesen csaknem 5 500 médiamegjelenésben szerepelt.

A bankszektor teljes médiazajból kihasított részesedése 5,0 % volt, év eleje óta enyhén emelkedik. A legmagasabb elérést az OTP generálta. A bank első helyet szerzett szponzorációi, tőzsdei cikkei, illetve termékei révén is. A második-harmadik helyen, szinte holtversenyben az MKB és a K&H áll- az IMEDIA - Magyarország vezető üzleti médiafigyelője-szemlézett források adatai alapján .

A hónapban kiemelt hír volt, hogy a GVH egy korábbi, 9 évvel ezelőtti döntését hatályon kívül helyezte a Fővárosi Törvényszék, mely miatt a felperes bankoknak közel kétmilliárd forintnyi bírság visszajár. A döntés szerint a Budapest Bank, OTP Bank, K&H Bank, MKB Bank, Erste Bank, illetve a Visa és a Mastercard kártyatársaságok versenykorlátozó megállapodást kötöttek azzal, hogy minden bankra egységesen alkalmazandó bankközijutalék-mértéket és -struktúrát határoztak meg.

Összesen több mint 3,1 milliárd forintot igényelhetnek vissza az OTP Nyugdíjpénztár és az OTP Egészségpénztár tagjai a tavalyi befizetéseik után - került a napirendre.

A K&H megjelenéseinek harmada CSR-tartalom, az MKB pedig a rá kirótt bírság, illetve a CIG-Pannónia-együttműködés miatt került többször a sajtóba.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!