mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A FLOW PR a Művészetek Völgye kommunikációs ügynöksége
2017-05-15 15:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Művészetek Völgye Fesztivál, és a Kerekdomb Fesztivál kommunikációját 2017. február 1-étől a FLOW PR segíti sajtókapcsolati feladatok ellátásával, valamint a médiaegyüttműködések teljes körű koordinálásával.

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét idén 27. alkalommal rendezik meg. A tíznapos fesztivál idén közel 1200 programmal és produkcióval - köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal - várja a látogatókat.

A tavaly indult Kerekdomb Fesztivál évente kétszer, június 16-18. között, illetve szeptember elején várja az irodalom, a zene és a népművészetek, no meg a jó borok kedvelőit Tállyára.

"Nagyon örülünk, hogy egy olyan nagy múltú és presztízsű hazai fesztivál, illetve egy még épülő fesztivál kommunikációját támogathatjuk, mint a Művészetek Völgye és a Kerekdomb. A rendezvény- és fesztiválkommunikáció terén szerzett tapasztalatainkat Magyarország egyik legjobb nyári kulturális eseményének kommunikációja során is hasznosítani tudjuk." - mondta el Sajti Botond, a FLOW PR cégvezető partnere.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!