mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Innovációs Média Díjat nyert az M1 csatorna
2017-05-17 09:57 [MTI + Mediainfo.hu]

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) M1 csatornája kapta a Magyar Innovációs Szövetség 2016. évi Innovációs Média Díját.

A díjat Szabó Gábor, a szövetség elnöke adta át Gyukity Istvánnak, az M1 igazgató-helyettesének.

Pakucs János, a szövetség tiszteletbeli elnöke elmondta: a díjat 12 évvel ezelőtt alapították, az elismerést most rendhagyó módon intézménynek ítélte oda a Magyar Innovációs Szövetség elnöksége.

Ismertette: a szövetség díja az innováció témájával foglakozó, jelentős újságírói, tudósítói munkáért járó elismerés, amelyet az elnökség adományoz évente.

Gyukity István, az M1 igazgató-helyettese kiemelte: a csatornaigazgatóság nemcsak az M1 aktuális csatornát, a televíziót foglalja magába, hanem az elmúlt években lezajlott integrációval a rádiós és a hírügynökségi hírszolgáltatást, az MTI munkáját is.

Azok a témák, amelyekkel az M1 foglalkozik, több platformon is megjelennek, az MTI-n keresztül a teljes magyar sajtóban, a rádióban, és az M1 több mint 12 órás hírműsor-folyamában - tette hozzá, majd az M1 csatornaigazgatóság több mint 300 munkatársa nevében mondott köszönetet az elismerésért.

Az igazgató-helyettes fontos feladatnak nevezte, hogy a magyar innovációt, a tudósok és a fiatal tehetségek munkáját bemutassák.

A díjat a szövetség éves közgyűlésén adják át. A díjazottak az oklevélen kívül egy, az innovációt jelképező porcelánszobrot kapnak.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!