mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egymillió fő felett a Rádió 1 hallgatottsága
2017-05-25 09:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Egymillió fő fölé emelkedett a Rádió 1 napi hallgatóinak száma a TNS- Hoffmann-Mediameter legfrissebb adatai szerint.

A legfrissebb (február-március-április havi összevont) mérések adatai alapján stabilan egymillió fölött van a Rádió 1 napi hallgatóinak száma. A Rádió 1-nek 1.020.000 fős tábora van nap mint nap a legszórakoztatóbb műsorokkal és az igazi mai slágerekkel.

A TNS-Hoffmann Mediameter 5541 fős mintát vett alapul, ezzel a méréssel a piacon a legnagyobb mintaelemszámot produkálja. Ez a hallgatói szám a következő hónapokban előreláthatóan tovább emelkedik majd, Pécs és a Baranya megyei régió négy rádióval már csatlakozott, további hat város pedig hamarosan csatlakozik a Rádió 1 Network hálózatához, több százezer potenciális új rádióhallgatóval.

A Rádió 1 napi hallgatottsága hónapok óta folyamatosan emelkedik, köszönhetően Sebestyén Balázsék reggeli műsorának, az igazi mai slágereknek, a legszórakoztatóbb műsorvezetőknek, és a legnépszerűbb lemezlovasoknak.

A Reggeli Show országszerte több ezer embert mozgatott meg a napokban az első Rádió 1-es roadshow keretein belül, és tovább erősítette piacvezető státuszát: országosan a 15-59 és a 18-49-es, magas vásárlóerővel rendelkező korosztályban is az első helyet foglalja el.

A Rádió 1 Budapesten a reggeli műsorsávot követően is megtartja piacvezető pozícióját a magas vásárlóerejű célcsoportokban, köztük a kiemelten fontos 15-59-es korosztályban is.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!