mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Stanley-kupa finálé a Spíler TV-n
2017-05-26 16:15 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Spíler TV egyik legfontosabb időszakához érkezik az NHL döntőjének kizárólagos magyarországi jogtulajdonosaként.

Nem csupán a csatorna debütál az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság döntőjében idén, hanem a Nashville Predators is, amely története során először szerepelhet a Stanley-kupa fináléjában a Pittsburgh Penguins ellenfeleként.

A Spíler TV új rekordot állított fel Magyarországon azzal, hogy 285 meccset közvetített az idei szezonból, valamint minden találkozó gólösszefoglalóját is képernyőre tűzte a hoki fanatikusok nagy megelégedésére. A rájátszás kezdete óta menetrend szerint, minden játéknapon élőben találkozhattak a nézők a világ legjobb hokisaival és a playoff legszebb pillanataival.

A nagydöntő meccseire újítással készül a Spíler TV, innentől kezdve a teljes sorával áll fel a szerkesztőség: egy párossal a kommentátor fülkében és eggyel kifejezetten a Stanley-kupa fináléjára kialakított díszlettel. Minden meccset felvezető műsorral indít a csatorna, a harmadok között pedig interaktív elemzésekkel jelentkeznek a kollégák. A két kommentátor Hetthéssy Zoltán és Léderer Ákos, a szakkommentátorok Szuper Levente és Szélig Viktor lesznek.

A finálé első mérkőzése május 29-ére esik.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!