mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Biciklitörténeti-kiállítás az Allee-ban
2017-06-06 11:49 [Marketinginfo.hu]

Ingyenes programsorozattal várja 2017. június 1-30. között az Allee Bevásárlóközpont az idén kétszáz éves kerékpár szerelmeseit. Egy hónapon keresztül a tekerés és a suhanás életérzése hatja át a bevásárlóközpontot.

Biciklitörténeti-kiállítás, kerékpáros bemutatók, ügyességi játékok, ingyenes gyorsszerviz, mozgáskorlátozottakat segítő egyedi járművek és további kétkerekű különlegességek várják az érdeklődőket.

Az Allee-ban az egész június erről, a tekerés és a suhanás életérzéséről szól. Az idén kétszáz éves kerékpár ma már a nagyvárosok trendi, mindennapi járműve. Erről a sokoldalú szerkezetről emlékezik meg a biciklitörténeti-kiállítás, amely több érdekes és különleges darabot is bemutat, mint például a "köszörűs kerékpárt", az "üvegtigris" tandemet vagy éppen egy egyedi építésű chopper-t.

Egész hónapban érdekes és ingyenes kerékpáros bemutatók, ügyességi játékok, gyorsszerviz, goldsprint, vagyis páros extrém kerékpárverseny részesei lehetnek az érdeklődők. Mindemellett négy jelentős kerékpármárka (Stringbike, Csepel, Gepida, Genesis/Intersport) is látványos bemutatót tart hétvégenként.

A rendezvénysorozat részeként a kerekesszékre adaptálható handbike is látható lesz, amelyet a Mozgássérültek Budapesti Egyesülete (MBE) által létrehozott Egyetemes Tervezés Információs és Kutatóközpont (ETIKK) szakemberei mutatnak be. Az eszközön kívül az érdeklődők megismerhetik a sajátos kialakítású és működésű ETIKK központ fogyatékossággal élő munkatársainak egyetemes tervezési szempontú tervelemzésekben, véleményezésekben, helyszíni vizsgálatokban, tesztelésekben, oktatásban, érzékenyítő programokban megnyilvánuló tevékenységét.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!