mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Második magyar aranyat nyerte a HPS a Cannes-i fesztivál-on
2017-06-20 14:59 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cannes-i fesztivál 64 éves történelme során a második magyar aranyat hozta el a HPS.

A független, HPS reklámügynökség színeiben versenyző Medina Paloma és Hadnagy Luca aranyat nyertek a legrangosabb, Cannes-i nemzetközi reklámverseny 30 év alatti szakemberek számára szervezett Young Lions PR kategóriájában.

A Cannes Lions International Festival of Creativity, rangos nemzetközi reklámverseny és díjátadó történelme egészen 1954-ig nyúlik vissza. Az évek során a reklámszakma különböző területeivel, és számos egyéb aktivitással kiegészült esemény minden évben a kreatívipar legjobbjait várja.

A 30 év alatti szakemberek számára rendezett Cannes Young Lions verseny 1995 óta része a kreatívipar globális ünnepévé vált Cannes-i fesztiválnak, melyre a kijutás feltétele a nemzeti fordulóban aratott győzelem.

Lucának és Palomának a verseny hagyományai szerint a feladat átvétele után 24 óra állt rendelkezésére, hogy a nemzetközi zsűri előtt prezentálandó koncepciót kidolgozza. A brief idén is olyan humanitárius katasztrófahelyzetet helyezett a középpontba, mely 10-ből 9 vészhelyzethez hasonlóan világszerte láthatatlan marad, nem kerül be a hírekbe.

Medina Paloma és Hadnagy Luca, a HPS reklámügynökség PR szakemberei az első magyarok, akik a Young Lions 22 éves története során megnyerték kategóriájukat, de a Cannes-i Fesztivál több mint 60 éves története során is mindössze a második ügynökség lett így a HPS, akik első helyezést ünnepelhettek a legendás Cannes-i színpadon.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!