mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nőtt az Oracle árbevétele
2017-06-22 09:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A 2017-es pénzügyi év negyedik negyedévében a teljes felhőből származó árbevétel 58%-kal 1,4 milliárd dollárra növekedett az előző év azonos időszakához képest, a teljes árbevétel 3%-kal 10,9 milliárd dollárra nőtt.

A 2017-es pénzügyi év egészét tekitve a teljes árbevétel 2%-kal 37,7 milliárd dollárra növekedett az előző évhez képest. A szoftverszolgáltatásokból (SaaS) származó bevétel 61%-kal 3,2 milliárd dollárra nőtt 2016-hoz képest. A platformszolgáltatás-ból (PaaS) és infrastruktúraszolgáltatásból (IaaS) származó bevétel 60%-kal 1,4 milliárd dollárra növekedett. A teljes felhőből származó árbevétel 60%-kal nőtt és 4,6 milliárd dollárt tett ki.

"Negyedik negyedéves eredményeink nagyon jók, az árbevétel növekedés és az egy részvényre jutó eredmény egyaránt jelentősen meghaladták az elemzői várakozásokat." - mondta Safra Catz, az Oracle elnöke. "Az Oracle Cloud szolgáltatások további gyors terjedését tapasztaljuk, a szoftverszolgáltatások 75%-os növekedésével Q4-ben. Ez az erős felhős növekedés a profitráta növekedését is magával hozza és a 2018-as pénzügyi évben az egy részvényre jutó eredmény növekedésére is számítunk."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!