mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Portfólió és üzletfejlesztési igazgató a TMC Group-nál
2017-06-27 10:30 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Tinnyei-Gáspár Kornélia májusban távozott a TV2 Talent Management csoportvezetői székéből, mert új kihívásokat keresett. A TV2-t megelőzően a Magyar Telekom tartalomszolgáltatási osztályán tevékenykedett.

Július 1-től Kornélia irányítása alá tartozik a TMC Group teljes portfoliójának, így a híresség és sztármenedzsment, a sportmenedzsment, a tartalomgyártás és fejlesztési terület, a saját produkciók, úgyis, mint a NőComment!, az Édeskettes vagy a Potyautas, valamint a Ken!Media PR és kommunikációs ügynökség üzletfejlesztési és digitális média tevékenysége.

E pozícióban feladata új üzleti lehetőségek feltérképezése és kialakítása, innovációs projectek elindítása a meglévő üzletágakhoz és a cégcsoport egészéhez kapcsolódóan, stratégiai szempontból kihasználva az azok közötti potenciális szinergiákat.

 
  • Örömmel tölt el, hogy Nelli elfogadta ajánlatunkat és csatlakozik a TMC-hez. Érkezésével és tevékenységével hatalmas lépést teszünk előre egy egységes kereskedelmi struktúra felé, amely a mi oldalunkon bevétel optimalizálást, míg partnereinknél egy, az eddiginél is személyre szabottabb és hatékonyabb kiszolgálást tesz majd lehetővé - mondta el Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Group tulajdonosa.


Tinnyei-Gáspár Kornélia hozzátette:
 
  • Egy piacvezető cégcsoportnál új üzleti lehetőségeket kidolgozni és azokat megvalósítani izgalmas és megtisztelő kihívás számomra. A TMC Group a szakma elismert szereplője, egyedülálló, sokszínű és a hazai piacon a legnagyobb ügyfélkörrel rendelkezik. A jövőben azon fogunk közösen dolgozni, hogy ezt a pozíciót tovább erősítsük, jelenlegi és jövőbeli ügyfeleink és partnereink érdekében.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!