mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Gáll Zsolt
Insomnia Middle East WLL
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:























kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Havas Dóra új gasztro magazint indít
2017-07-07 17:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Online gasztro magazinként működik tovább Havas Dóra blogja.

Havas Dóra 2006-ban kezdett el blogot írni, ahogy ő mondja, a főzéssel kapcsolatos közléskényszerének csatornája volt a Lila Füge. Az évek alatt rengeteget tanult, formálódott ízlése és finomodott látásmódja, aminek köszönhetően a Lila Füge ma már nem csak egy blog, annál sokkal többről szól: szép dolgok teremtéséről a gasztronómián belül.

"Nehéz volt felismerni, hogy mindaz, amit kitűztem célul már nem lehet egyszemélyes felállásban megvalósítani. Egyre többen noszogattak, biztatták és kérték, hogy legyen több videó, több cikk, több recept, ötlet és tanács. Most jött el annak az ideje, hogy ezt teljesíteni tudjam, illetve tudjuk" - árulta el Dóra. "A Lila Füge oldal mostantól nem blogként működik tovább, hanem folyamatosan frissülő online magazin formájában, szerkesztőséggel a háttérben, tartalmilag pedig az eddigiek tovább gondolt változata lesz" - tette hozzá Dóra, aki azt is elmondta, igyekeznek megtartani mindent, ami eddig jó volt és hozzátenni azt, amiből nem volt elég. Bízik benne, hogy minden eddiginél jobban fogják szeretni az oldalt azok, akik eddig is, sok éven át kitartottak a márka, a receptek és az életérzés mellett.

A lilafuge.hu online gasztro és lifestyle magazin célja, hogy bemutassa számunkra a sütés és főzés vidám, kreatív és örömteli oldalát. A folyamatosan frissülő oldal pedig nem csak a gyakorlott kuktáknak tartogat izgalmas tippeket és tanácsokat, de néhány perces kisvideók segítségével még azok is könnyedén elkészíthetik a recepteket, akik csak most ismerkednek a gasztronómia rejtelmeivel.


További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!