mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új úszódresszek a Vodafone design pályázatról
2017-07-19 09:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A május 21-én lezárult pályázat célja a hazai női vízilabda-válogatott felszerelésének megtervezése volt, a győztes pályamunkát Novák Zoltán készítette.

Az új design alapmotívumát a halaknak védelmet nyújtó, egyben az egyéniségüket is tükröző pikkelyei és a vízből dobásra kiemelkedő női játékosok mozdulatai ihlették. A budapesti vizes világbajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai is a designer pályázaton nyertes felszerelésben szerepelnek majd.

Az új design alapmotívumát a halaknak védelmet nyújtó, egyben az egyéniségüket is tükröző pikkelyei és a vízből dobásra kiemelkedő női játékosok mozdulatai ihlették.

A Vodafone Magyarország 2007 óta elkötelezett támogatója a magyar vízilabda sportnak, idén pedig kiemelt figyelmet fordít a női szakágra. Az idén hatodik alkalommal megrendezett Vodafone Kupán például a világ elitjébe tartozó válogatottak meghívásával segítette a magyar csapat világbajnoki felkészülését, a lányok az Egyesült Államok válogatottja mellett Ausztrália és Új-Zéland legjobbjaival mérhették össze tudásukat.

A Vodafone Magyarország a FINA Vizes Világbajnokságra készülve a rendezvény több helyszínén is hálózatfejlesztést hajtott végre az elmúlt időszakban annak érdekében, hogy a várhatóan jelentősen megnövekvő mobil hang- és adatforgalmat zökkenőmentesen tudja kiszolgálni. Az esemény fő helyszínén, a Duna Arénában újonnan kialakított, dedikált beltéri bázisállomás biztosítja a szükséges lefedettséget és hálózati kapacitást. A szolgáltató ideiglenes bázisállomást telepített Balatonfüreden, a Tagore sétányon, míg az óriás toronyugrás helyszínén, a Batthyány térnél és a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodánál bekapcsolta a 2600 MHz-es LTE frekvenciasávot is a kapacitásnövelés érdekében. A FINA Vizes Világbajnoksághoz kapcsolódó valamennyi fejlesztés időben elkészült, így a Vodafone ügyfelei a megszokott kimagasló ügyfélélmény mellett vehetik igénybe a szolgáltatásokat. A Vodafone Magyarország természetesen felkészült arra is, hogy a rendezvényre nagy számban Budapestre, illetve Balatonfüredre látogató külföldi vendégek roaming igényeit is kiszolgálja.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!