mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Piacvezető Budapesten a Rádió 1
2017-07-19 18:51 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Kantar-Hoffmann-Mediameter konzorcium legfrissebb mérései szerint a rádiót országosan 1.137.000 fő hallgatja, Budapesten pedig a teljes mért (15 év felettiek) korcsoportban is az első helyen van.

A Rádió 1 hamarosan további frekvenciákkal bővül, ősszel pedig elviszi a hallgatókhoz személyesen is a rádiózás legnagyobb hazai sztárjait és az igazi mai slágereket.

A főváros piacvezető rádiója a Rádió 1! Az április-május-június havi összevont hallgatottsági adatok szerint a budapesti hallgatók legnagyobb része minden fontos korosztályban - a teljes (15+), a 15-29-es, a 15-59-es, a 18-49-es és a 30-59-es célcsoportban is - a Rádió 1-et választja minden nap.

Az igazi mai slágereket országszerte is rengetegen választják, a legfrissebb adatok szerint 1.137.000 hallgató kapcsol naponta a hálózat frekvenciáira.

A "Balázsék" című reggeli műsor, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival jelenleg 22 frekvencián szól, a városok száma 2017 őszén várhatóan tovább növekszik, így a közeljövőben újabb régiókban hallhatók majd a legszórakoztatóbb műsorok és az igazi mai slágerek.

A Rádió 1 elviszi a hallgatókhoz az éter legnagyobb sztárjait: nyár elején az ország egyetlen rádiós road show-ján több megyeszékhelyen és Budapesten a rajongók személyesen találkozhattak Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, több ezren követték élőben, a kitelepülések helyszínén a műsorukat minden reggel. A fesztiválok sem maradhattak ki: a Balaton Soundon a Rádió 1 saját színpaddal, egyedi fénytechnikai és akusztikai elemekkel jelent meg, ahol az ország legjobb DJ-ivel találkozhattak a hallgatók.

Szeptemberben újra indul a Rádió 1 Road show vadonatúj helyszínekkel, a nemrég bekapcsolódott frekvenciák hallgatói is személyesen találkozhatnak majd Balázsékkal.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!