mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Távozik a New Wave Media Grouptól Tókos Lóránt
2017-07-20 11:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A cégcsoport vezérigazgató-helyettesének hét éves tevékenysége lezárul, helyére egyelőre nem neveznek ki új embert.

Tókos Lóránt kezdetben senior mobil menedzserként csatlakozott be a vállalat (akkor még Origo Zrt.) életébe, később lapigazgatói, majd COO, idéntől általános vezérigazgató-helyettesi munkakörben dolgozott. Legfontosabb feladata a portfolió stratégiai üzleti tervezésének, főképp a szolgáltatás márkák termékmenedzsmentjének felügyelete volt, de az akvizíciós projektek lead-je, illetve a termékfejlesztési, a működtetési, a forgalomterelési és a branded content management feladatokat végző szakmai csapat koordinálása is tevékenységébe tartozott. On-line részről jelentős szerepet vállalt a Magyar Telekom TV GO szolgáltatásának elindításában és tartalmi működtetésében, az elmúlt évben a HoppEX board-, illetve idén júliustól az IAB elnökségének tagja.
 
  • Lórántnak csak megköszönni tudom azt a kitartó, állhatatos, és mindenek felett profi munkát, amelynek során sikerült stabilizálnunk a vállalat működését. Hatalmas szerepe volt abban, hogy az Origo és a New Wave Media összeolvadása után egy fejlődőképes cég folytathatja életútját, és eredményei megalapozták a további sikeres működést is - közölte Száraz István vezérigazgató.


Tókos Lóránt szeptember 30-ig marad a New Wave Media Groupnál, addig a tulajdonosváltás zökkenőmentes lezárását segíti. Új vezérigazgató-helyettes kinevezéséről még nem döntött a cégvezetés.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!