mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A 2017-es Világjátékok közvetítése a SES Video jóvoltából
2017-07-21 13:42 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A több sportágat felvonultató esemény közvetítéséhez a SES Video az ATM Systemmel összefogásban biztosít műholdkapacitást.

A 2017-es, tizedszer megrendezett Világjátékokat Európában a SES és a több sportágat összefogó esemény hivatalos műsorszolgáltatója, az ATM System közösen sugározza. A 2017. július 20. és 30. között a lengyel Wrocławban zajló, több sportágat felvonultató nemzetközi esemény adását két SES műhold továbbítja: a nyugati 22. fokon álló SES-4 és a 23,5. fokon elhelyezkedő ASTRA 3B.

A SES által bejelentett megállapodás értelmében a televíziós produkciókért felelő ATM System az európai műsorszolgáltatáshoz szükséges kapacitással rendelkező SES műholdakat használja a wrocławi stadionokból történő közvetítésekhez.

"A Világjátékok nagyon izgalmas eseménysorozat, és örömünkre szolgál, hogy mi biztosíthatjuk a közvetítését - jelentette ki Martin Ornass-Kubacki, a SES alelnöke és közép-kelet-európai regionális igazgatója. "A műholdjainknak köszönhetően az európai nézők kedvenc versenyszámaik minden egyes pillanatát láthatják, valamint szurkolhatnak is a favoritjaiknak."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!