mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mandalina Rita
Madalina Rita
Flow PR
újmédia stratéga, vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Balaton a Mastercard tematikus hajókkal
2017-07-27 09:29 [Marketinginfo.hu]

A Mastercard és a Balatoni Hajózási Zrt. kibővítette tavaly indult stratégiai együttműködését, így még gazdagabb programkínálattal várják a Mastercard és Maestro kártyával fizetőket a Balatonon.

Idén a Balaton legnagyobb személyhajója, a Szent Miklós hajó várja főidényben péntek esténként a szórakozni vágyókat. A Mastercard élményhajó július 14-től kezdődően hat estén át minden pénteken Siófokról indul másfél órás útjára. Az utasok először a balatoni naplementékben gyönyörködhetnek, majd a Dumaszínház ismert művészei biztosítják a jó hangulatot.


Idén először a Mastercard Varázshajók is vízre szállnak a Balaton tíz kikötőjéből.

A nyár egyik kiemelkedő pontja az augusztus 20-i tűzijáték, ami ilyenkor nem csak a főváros, de a Balaton felett is fényárba borítja az eget. A Mastercard tűzijátéknéző hajókból ez az élmény még felejthetetlenebb lesz, hiszen a hangulatos zene mellett koccintani is lesz mivel.

"A kártyabirtokosok már tavaly is szívesen fogadták, hogy a BAHART jegypénztáraiban és a hajók fedélzetén is tudtak kártyával fizetni, ráadásul a kártyás vásárlásnál kedvezményeket is igénybe vehettek A jövőben is az a célunk, hogy a készpénzmentes megoldások terjesztése mellett felbecsülhetetlen élményekkel ajándékozzuk meg a Balaton partján, vagy éppen a hajók fedélzetén pihenőket." - mondta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!