mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A vizes VB a leglátványosabb helyszíne
2017-07-31 09:09 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kialakított platform egy része a verseny után is megmarad, olyan fotósarokként funkcionál majd, ahonnan a turisták, a fővárosba látogatók képeket készíthetnek majd a Parlamentről, a Lánchídról és a Margitszigetről

A torony 10 tonnás és 34 méter magas, a versenymagasságokon kívül 5, 7,5 és 10 méteren további platformokat építettek ki az edzésekhez. A versenyzők egy 15 méter átmérőjű, 6 méter mély medencébe érkeztek, amelyben folyamatosan könnyűbúvárok várták őket, hogy egy esetleges rontott ugrás után azonnal segítséget nyújtsanak a sportolónak.

A kormánybiztos elmondta, a torony a tervek szerinti határidőre készült el, a versenyhelyszín megépítésének menetrendjénél kiemelt szempont volt, hogy az azzal járó közlekedési korlátozásokra már a tanév befejezését követően kerüljön sor. A helyszín kiválasztása pedig azt a célt szolgálta, hogy a látványos, Budapest legszebb arcát mutató esemény a világ számos pontján keltse fel a figyelmet hazánk és a főváros szépsége iránt.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg tervezett 1500 néző befogadására alkalmas lelátó mellett, a szervezőbizottság és a Mahart összefogásának eredményeként a döntők napjára a Dunán, egy különleges helyszínen egy 80 méter hosszú és 20 méter széles uszályon további 600 férőhelyes ideiglenes nézőteret alakítottak ki. A verseny pedig a folyó két partján és a hidakról is követhető volt kivetítőkön keresztül. A Hunyadi hajó büféként és a mentőhajóként funkcionált, az uszályokra pedig 250 fős Moszkva hajókat indították az Olimpia park kikötőjéből.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!