mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mandalina Rita
Madalina Rita
Flow PR
újmédia stratéga, vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Invitel különleges installációt mutatott be Gyulán
2017-08-02 09:57 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Invitel hálózatfejlesztéseinek köszönhetően egyre több Békés megyei településen érhető el a cég gyors internet és HD minőségű televíziós szolgáltatása.

A saját erőforrásból finanszírozott fejlesztések mellett a Szupergyors Internet Program keretében is több járást elnyert az Invitel, így a gyulai mellett a mezőkovácsi, a szarvasi, a békési és a szeghalmi járások egyes településein is várhatóak hálózatfejlesztések. Ehhez is kapcsolódva állította ki a cég legújabb installációját Gyulán, amivel felhívja a figyelmet a hagyományos és HD képminőség közötti különbségre.

Az elmúlt években több fejlesztést valósított meg az Invitel Gyulán, így a helyi háztartások 80%-a számára elérhetővé vált a cég gyors internet és HD minőségű televízió szolgáltatása. Éppen ezért július végén az Invitel meglepetéssel érkezett: Eigel István - Vásárhelyi Pál utcai buszpályaudvarnál található - 'Vándormadarak' című mozaikfalához kihelyeztek egy installációt, amely szeptember közepéig megtekinthető. A műalkotás, mivel mozaik technikával készült, nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy az Invitel úgy tisztelegjen egy helyi alkotás előtt, hogy ezzel nem csak a gyulaiak számára már megszokottá vált műre hívja fel újra a figyelmet, hanem bemutassa a hagyományos és a HD képminőség közötti különbségeket. A hagyományos televíziózással szemben a HD részletekben gazdag, szabad szemmel is nagy felbontású képminőséget biztosít, így a családi, éjszakába nyúló filmnézések is emlékezetesebbek lesznek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!