mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Door Tamás, Juventus Rádió vezér...
Door Tamás
Mediaworks
megbízott vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Jannik Haargaard a Zyxel új európai elnöke
2017-08-04 13:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Idén nyártól a korábbi pénzügyi alelnök, Jannik Haargard tölti be a Zyxel európai elnöki pozícióját - tette közzé a tajvani hálózati kommunikációsgyártó.

A szakember 11 éve dolgozik a Zyxel kötelékében különböző pozíciókban: a vállalat finnországi és dániai országigazgatója is volt, majd négy évig a cég európai pénzügyi alelnökeként tevékenykedett.

"Jannik magasan elismert vezető, aki folyamatosan erős teljesítményt nyújtott és jó eredményeket hozott cégünk számára" - mondta Gordon Yang, a Zyxel elnöke. "Az európai piacról szerzett elmélyült ismeretei pedig csak tovább növelték a pozícióhoz szükséges kompetenciáit, és reméljük hogy az elmúlt öt évéhez hasonlóan további sikereket fog elérni. Jannik a globális vezetéssel szoros együttműködésben fog tovább dolgozni "- folytatta Yang.

Jannik Haargaard a 12 év után távozó Lee Marsdent váltja az elnöki pozícióban, aki új üzleti befektetésein fog tovább dolgozni.

"Lee vezetése alatt a Zyxel európai ága a 2012-es 80 millió eurós árbevételről 2016-ra több mint 150 millió euróra emelkedett. Mindig erőteljes profitot hozott a központnak, de 2016-ban különösen kivételes éve volt. Szeretnénk megköszönni neki sokéves szolgálatát, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve." - tette hozzá Gordon Yang.

"A Zyxel európai ágában szervezeti kultúránkat a magas teljesítményre építettük, és itt az idő, hogy újabb célokat tűzzünk ki magunk elé. A partnereinkkel együtt folytatjuk a munkát, és további sikereket akarunk elérni a kis- és középvállalkozások és a szolgáltatást biztosítók szegmensében. Ennek egyik kulcsa a digitális átalakuláshoz történő alkalmazkodás lesz, amit itt a Zyxelnél is kiemelten kezelünk." - mondta Jannik Haargard.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!