mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Rádió Rock 95.8 egyre népszerűbb
2017-08-09 12:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A májusban első születésnapját megünneplő Rádió Rock 95.8 nagy sebességgel növeli hallgatói táborát.

A legfrissebb mérési adatok alapján a csatorna közel 30%-kal, majdnem 50 000 fővel növelte hallgatottságát a teljes lakosság körében (forrás: Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, országos adat, 2017. április-június és 2017. március-május).

A Rádió Rock 95.8 egyre népszerűbb a fővárosiak körében is, a kereskedelmileg fontos 18-49 évesek között szintén kiemelkedő adatokkal büszkélkedhet.

A rádió műsorszerkezetében, arculatában és zenei kínálatában is jelentős átalakítás zajlik, melynek első eredményei már a hallgatottsági adatokban is visszatükröződnek.

Sivák Péter, a rádió programigazgatója szerint: "A Rádió Rock 95.8 bebizonyította, hogy Budapest és Magyarország nyitott a rockzenére, hogy olyan rádiót hallgasson, mely alternatívát jelent a hallgató közönség számára. A csatorna innovatív megoldásaival és a magyar rádiós piacon eddig szokatlan hangvételével hónapról hónapra egyre több hallgató bizalmát nyeri el!"

A csatornahang Ganxta Zolee lett, aki a programigazgató szerint igazi rock'n'roll arcként, hitelesen tudja tolmácsolni a Rádió Rock 95.8 célkitűzéseit.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


SHR% (közönségarány)

Break

Exkluzív break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés


Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!