mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újít a Hamu és Gyémánt új applikációja
2017-09-08 12:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A magyar sajtóban közel húsz éve meghatározó szerepet betöltő kulturális életmódmagazin, a Hamu és Gyémánt hazánkban egyedülálló applikációt, egy digitális magazint tett elérhetővé az olvasók számára.

A HG Media cégcsoport portfóliójába tartozó, a magyar sajtóban közel húsz éve meghatározó szerepet betöltő kulturális életmódmagazin, a Hamu és Gyémánt magazin mobilon és tableten egyaránt használható alkalmazással kíséri legújabb számának megjelenését. Digitális verziójához hasonló lapot a Harry Potter-filmekben láthattunk: a képek néha megelevenednek benne. Az új fejlesztésű applikációban a mágiát az animált szöveghasábok és az álló képek közé extra tartalomként beillesztett "mozgó fotók" (cinemagraph-ok), illetve rövid videók jelentik. A megoldás példa nélküli a magyar digitális magazinok piacán.

A Hamu és Gyémánt digitális portfóliójába tartozik az év elején elindított Muse Letter nevű, kétheti rendszerességű hírlevél is, amiben inspiráló úti célok, termékek és programok ajánlójával kényeztetik a feliratkozókat. Az applikáció publikálásával párhuzamosan megújult a magazin weboldala, ahol a cikkekhez kapcsolódó képgalériák, behind the scenes anyagok és videók kapnak helyet.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!