mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újabb frekvenciával bővülhet a Rádió 1 hálózata
2017-09-11 11:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Újabb város ébredhet reggelente a Balázsékra és hallgathatja az igazi mai slágereket: a tervek szerint hamarosan Szombathely is csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához.

Hálózatos együttműködésre vonatkozó kereskedelmi megállapodást, szerződést írt alá a Vasi Friss Rádió Kft. és a Radio Plus Kft. A szombathelyi Frisss FM nevű rádiót működtető társaság és a Rádió 1-et üzemeltető cég a szerződés alapján a következő napokban közösen hálózatba kapcsolódási kérelmet indítványoznak a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsánál. Kedvező döntés esetén Szombathelyen és környékén is elérhető lesz a Balázsék, valamint a Rádió 1 összes népszerű műsora, és hallhatóak lesznek az igazi mai slágerek is. Természetesen a szombathelyiek ezen túl sem maradnak helyi tartalom nélkül. Hasonlóan a többi csatlakozó frekvenciához, a rádió továbbra is óránként lokális műsorblokkal jelentkezik, a helyi tartalom, helyi hírek mennyisége nem csökken, a hallgatók az eddig is ismert hazai műsorvezetők szerkesztésében és tolmácsolásában hallhatják továbbra is a legfrissebb információkat.
 
  • A Rádió 1 erős brand, amely mögött egy profi szakmai csapat áll, nagyon népszerű a reggeli műsoruk, és a játszott zenék terén is kiemelkedőt nyújtanak. A hallgatók értékelik a rádió helyi hír- és információs szerepvállalását, de azt is, hogy ismert sztárokat hallhatnak, és olyan szórakoztató műsorokat, amelyek korábban itt, helyben is elérhetőek voltak - mondta el a Vasi Friss Rádió Kft. ügyvezetője, Horváth Zoltán. - A híreket továbbra is egész nap helyben szerkesztjük, azt a hallgatók a jól ismert hazai műsorvezetőktől hallhatják, nem kell nélkülözniük a helyi tartalmakat, de emellett megkapják az országosan népszerű műsorokat is. Ezen túl kereskedelmileg is előnyös a hálózatba kapcsolódás nem csak számunkra, de a helyi hirdetők számára is.


Az együttműködés keretében a Radio Plus Kft. a Frisss FM központi reklámfelületeinek értékesítését is végzi, amely a spot és a non spot alapú reklámokra egyaránt vonatkozik. A Radio Plus feladata a Frisss FM képviselete a központi ügynökségeknél és hirdetőknél. A helyi hirdetők számára pedig elérhetővé válik az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója, benne többek között a Balázsék című műsorral.
A Rádió 1 hálózata jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében érhető el, ezzel naponta közel 1,3 millió hallgatót ér el, az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója. A Balázsék című reggeli műsor hamarosan roadshow-ra indul, hogy személyesen találkozhassanak a vidéki hallgatókkal.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!