mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
META tehetséggondozó táborai a UPC Direct támogatásával
2017-09-15 11:12 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány (META) iskolán kívüli programokat szervez hátrányos helyzetű gyerekek, tinédzserek számára.

Az alapítvány nyári tehetséggondozó táborokban, évközben zajló tematikus műhelyekben és az érettségiig támogatást nyújtó ösztöndíjrendszerben az általános iskola felső tagozat és középiskolai korosztály számára nyújt jelentős segítséget. Idén a UPC Direct is támogatja az alapítványt tervei megvalósításában - a műholdas szolgáltató pénzügyi támogatásának segítségével jött létre több programelem és tábori élmény.

A UPC Direct nem csak pénzügyi segítséget nyújt az alapítvány számára. A táborok után, az iskolai időszakban az alapítvány ösztöndíjprogrammal segíti a tehetséges gyerekeket. Ennek népszerűsítésében a UPC Direct is részt vesz, a cég ugyanis kiszélesítette a program kommunikációját: segítségükkel az alapítvány ösztöndíjprogramjának híre minden ügyfelükhöz eljutott a számlával együtt.
A most indult együttműködés, melynek segítségével az alapítvány máris több tehetséget ért el, egy hosszútávú támogatás első lépcsője volt.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!