mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata
2017-09-18 10:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Zalaegerszegen is megszólalhat az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója, benne az igazi mai slágerekkel és Sebestyén Balázsék népszerű reggeli műsorával.

Újabb adó csatlakozhat a Rádió 1-hez, hálózatos együttműködésre vonatkozó szerződést kötött a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. és a Radio Plus Kft. Az Egerszeg Rádiót működtető zalaegerszegi és a Rádió 1-et üzemeltető cég napokon belül hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtanak be a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához. A hatóság döntésének függvényében hamarosan Zalaegerszegen és környékén is hallhatóak lehetnek az igazi mai slágerek, és a Rádió 1 sikeres műsorai, köztük a Balázsék, amely minden elérhető régióban a legnépszerűbb reggeli műsor.
 
  • A helyi hallgatók igénylik, hogy országosan is ismert műsorokat halljanak a rádióban, de szükségük van a helyi tartalmakra is, így ezeket továbbra is itt, Zalaegerszegen fogjuk biztosítani - mondta Frauenhoffer Márta, a rádió ügyvezetője. - A helyi tartalom mennyisége nem csökken, a híreket helyben szerkesztjük, azok a műsorvezetők tolmácsolják ezeket a jövőben, akiktől a hallgatók már megszokhatták. Ezzel a változással a zalaegerszegiek olyan rádiót kapnak, amelynek nagyon jó a zenei kínálata, és követhetik többek között a legkedveltebb reggeli műsort, a Balázsékat is. A hirdetőink pedig lehetőséget kapnak arra, hogy elérjék az országosan legnépszerűbb kereskedelmi rádió felületeit is.


Az együttműködés keretében a Radio Plus Kft. az Egerszeg Rádió központi reklámfelületeinek értékesítését végzi, amely a spot és a non spot alapú reklámokra egyaránt vonatkozik. A Radio Plus feladata az Egerszeg Rádió képviselete a központi ügynökségeknél, hirdetőknél.

A Rádió 1 hálózata jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében naponta közel 1,3 millió hallgatót ér el, ezzel az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Értékesítése/forgalma hány százalákát várja online/digitális csatornákból 2017-ben?

0-10%

11-20%

21-30%

31-40%

41-50%

51-60%

61-70%

71-80%

81-90%

91-100%

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!