mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Miczinkó Katalin a LifeTime Media Sales House élén
2017-09-25 17:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Október 1-től Miczinkó Katalin veszi át a dinamikusan növekvő LifeTime Media (LTM) Sales House vezetői feladatait.

A szakember több, mint 20 éves médiapiaci tapasztalattal rendelkezik. Karrierjét a Magyar Telefonkönyvkiadó értékesítési vezetőjeként kezdte, majd 18 éven át volt a Ringier / Mediaworks Kiadó értékesítési igazgatója, ahol a napilap-, magazin- és online területeken egyaránt felelt a kiadó hirdetési bevételeiért. Ezt követően számos médiapiaci projektet menedzselt az elmúlt évek során.

Katalin feladata lesz a kiszélesedett magazin portfólió menedzselése, illetve emellett az egyre növekvő online portfólió piaci bevezetése is. "Nagy örömmel vállaltam el a feladatot, hiszen nem mindennap adatik meg egy valódi építkezésben részt venni. - mondja Miczinkó Katalin. - Úgy hiszem, hogy a több mint 20 éves tapasztalatommal komolyan hozzá fogok tudni járulni a LifeTime fejlődéséhez és a portfólió megerősítéséhez."

"A LifeTime Media ugrásszerű fejlődési szakaszon van túl, most a piaci pozíciónk megszilárdítása, illetve az online portfóliónk piaci bevezetése és kiszélesítése lesz a fókuszban - mondta Ruszkai Nóra, a LifeTime Media ügyvezetője -. Kati ebben lesz segítségünkre."Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!