mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
MOZI büfékben a BORSODI
2017-10-03 11:26 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A New Age Advertising koordinálásával jött létre egy komplex mozi kampány és hosszú távú együttműködés a Borsodi Sörgyárral.

"Örömmel fogadtuk a Cinema City mozis hosszú távú együttműködés létrejöttét, hiszen egy kiváló lehetőség, hogy a Borsodi Sörgyár termékeit tovább népszerűsítsük. A Cinema City mozik Budapesten túl 13 megyeszékhelyen vannak jelen, így egy számunkra új, izgalmas és trendi országos értékesítési hálózattal bővült a piaci lefedettségünk elérve a szórakoznivágyó moziközönséget" - nyilatkozta Peresztegi Ágnes a Borsodi Sörgyár Kft. marketing igazgatója.

Az értékesítéshez kapcsolódóan országosan 18 moziban szeptemberben elérhető volt egy speciális menü promóció, amiben a közepes popcorn menüben a Borsodi Friss alkoholmentes sör 3 különböző íze közül lehetett választani. A média együttműködés további részét képezi egy Stella Artois on-screen kampány is, így a márka szpotja minden 20 óra utáni film előtt levetítésre került szeptemberben és kerülni fog decemberben a Cinema City mozikban.

A kooperáció részletein, mind a New Age Advertising, mind a Borsodi nagy örömmel és lázasan dolgozott.

"Nagyon büszkék vagyunk erre az együttműködésre, mellyel meg tudjuk mutatni, hogy milyen komplex mozis kampányok megvalósítására van lehetőség. Nem hiába szoktuk mondani az Ügyfél prezentációk alkalmával, hogy a mozi minden érzékszervet elér." - említette meg Krausz István a New Age Advertising media sales managere.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!