mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az idei Anilogue Animációs Filmfesztiválról
2017-11-06 11:34 [MTI + Mediainfo.hu]

Finnország lesz az idei Anilogue Animációs Filmfesztivál vendége.

Finnország lesz az idei Anilogue Animációs Filmfesztivál vendége; az új finn animáció legizgalmasabb alkotásai mellett az elmúlt év legjelentősebb animációs filmjeit láthatja a világ minden tájáról a közönség november 29. és december 3. között az Uránia Nemzeti Filmszínházban és a Kino moziban Budapesten.

A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint tizenöt egészestés és több mint 200 új animációs rövidfilm szerepel az idén tizenötödik évadához érkező filmfesztivál programjában.

Az eseményen láthatja először a magyar közönség a legendás Sinkai Makoto Your Name című alkotását, amely Japánban minden idők legnézettebb animációs filmje lett.

A nyitófilm ezúttal Kínából érkezik: a Have a Nice Day című, egész estés animáció a tarantinói film noirt napjaink kínai külvárosi alvilágába helyezi - ezzel a szokatlan kombinációval hazájában is nagy port kavart.

Budapest legnagyobb animációs fesztiválján idén számos gyerekprogram várja a családokat. A Makám együttes és a Metropolitan Egyetem animáció szakos hallgatói közös, animált látványkoncerttel készülnek, a Bölcs Kavics alkotócsoport videójáték-készítő workshopot tart, és több animációs program is várja a látogatókat a Magvető Caféban, a Budapest Schoolban és a Liszt Ferenc téri gyermekkönyvtárban is.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!