mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rádiós pályázati döntések
2017-11-10 18:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A testület egy fővárosi közösségi rádiós frekvencián nyertest hirdetett.

A Médiatanács a Budapest 101,6 MHz közösségi rádiós frekvencia hasznosítására kiírt pályázaton az egyedüli, alakilag és tartalmilag érvényes ajánlatot benyújtó Fontana Média Kft.-t hirdette ki nyertesnek, amely a szerződéskötéstől számított 120 napon belül köteles megindítania a Sola Rádió néven tervezett médiaszolgáltatását. A rádió koncepciója, hogy a reformáció 500. évfordulóján indulva a keresztény hit és értékrend alapjain minél szélesebb közszolgálati műsortartalmat közvetítsen minél több hallgatóhoz, alternatívát nyújtva a médiapiacon jelenleg szereplő liturgikus jellegű vallási adások mellett.

A tanács elfogadta a Tokaj 101,8 MHz helyi közösségi rádiós frekvencia pályázati felhívásának tervezetét, a dokumentumot tíz munkanapon belül közzéteszi honlapján.

A Csaba Rádió Kft. és a Radio Plus Kft. közös kérelmére engedélyezte a testület, hogy a két vállalkozás hálózatba kapcsolódjon a Csaba Rádió 4 óra saját műsoridejének megtartása mellett. A tanács hozzájárult ahhoz is, hogy a Szeged 87,9 MHz rádiós frekvencián működő Európa Rádió november 6-tól megszüntesse hálózatba kapcsolódását a Debrecen 94,4 MHz-en szóló Európa Rádióval, és közösségi helyett kereskedelmi jelleggel folytassa működését.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!