mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:























kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Initiative nyerte a LEGO GROUP globális tenderét
2017-11-29 18:53 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Initiative, az IPG Mediabrands kultúra-vezérelt médiaügynöksége nyerte a LEGO® Group globális médiaügynökségi megbízását egy szoros megmérettetés után.

Az év elején az Initiative új alapokra helyezte a termékkínálatát és pozícionálását ezáltal nyújtva alternatívát az ügyfeleknek, akik elé folyamatos kihívást állít a reklámok elkerülése és a fogyasztói viselkedés radikális változása. Az ügynökség érti a kultúra finomságait és átvezeti az ügyfeleit az iparág változásain a korábbi "márka reklámozás" helyett a "kulturális márkázásra" fókuszálva.

A LEGO Group a világ egyik vezető játék gyártója, mely az ikonikus LEGO® kockára épül. A vállalat elkötelezett a gyerekek fejlesztése mellett; missziója a holnap építőinek inspirálása és fejlesztése a kreatív játékon és a tanuláson keresztül.

"Nagyon izgatottan várjuk az Initiative csapatával kezdődő közös munkát, mert így a szülőkkel és gyerekeikkel új és innovatív módokon kerülhetünk kapcsolatba. Egy nagyon alapos globális áttekintés után úgy hisszük, hogy az Initiative 'első a digitális' megközelítése, nemzetközi elérése és erős lokális piacismerete támogatni fogja a hosszú távú ambíciónkat, hogy minél több gyerek legózhasson a világon."-mondta Julia Goldin, a LEGO Group Chief Marketing Officer-e.

"A LEGO márka és ikonikus termékei különleges helyet foglalnak el a gyerekek és szüleik életében, és nagyon megtisztelőnek érezzük, hogy ilyen nagy felelőséget bíztak ránk. Izgatottak vagyunk, hogy a csapatuk része lehetünk."mondta Mat Baxter, az Initiative globális vezetője.

A LEGO Group a harmadik globális ügyfél, aki az ügynökségünket választotta ebben az évben, a Carlsberg elnyerését és az Amazon megtartását követően. Az ügynökség új látásmódja és ajánlata bizonyítottan működik, és vonzóvá teszi a világ jónéhány kreatív, úttörő és kulturálisan elhivatott hirdetője számára.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:




Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!