mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Baló György a Prima Primissima idei díjazottjai között
2017-12-05 09:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Prima Primissima díjat kapott Baló György. A 15. alkalommal kiosztott rangos elismerést magyar sajtó kategóriában az idén kollégánk, Baló György szerkesztő-műsorvezető vehette át.

"A csatorna összes munkatársa nevében gratulálok Baló Györgynek. Büszke vagyok rá, hogy az RTL Klub csapatát erősíti és tapasztalatával hozzájárul a következő generáció televíziós újságíróinak szakmai fejlődéséhez" - mondta Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója.

Baló György Magyarul Balóval című műsora 2015 februárja óta látható az RTLII, illetve az RTL Klub csatornákon.

A napi közéleti háttérmagazinnal kapcsolatban friss információ, hogy Baló György rövid betegsége idejére - várhatóan a következő két hétben - Rábai Balázs, a Híradó műsorvezetője, Boros Krisztina, a Házon Kívül műsorvezető-szerkesztője és Kéri Barna, a Híradó senior politikai tudósítója helyettesíti a Prima Primissima díjas műsorvezetőt.

A csatorna mielőbbi gyógyulást kíván Baló Györgynek és bízik abban, hogy a nézők mihamarabb újra a képernyőn láthatják a televíziós újságírás doyenjét.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!