mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kádár Tamás
Kádár Tamás
Sziget Kft.
cégvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
FilmBox csatornák az Antenna Hungáriánál
2017-12-05 12:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A FilmBox kínálatában megtalálható tematikus csatornák széles palettájából három is elérhetővé vált az Antenna Hungária újonnan indult mindiGO Sport csomagjában.

A mindiGO Sport az Antenna Hungária újonnan indult műsorterjesztési szolgáltatása, amelyet szélessávú platformokon keresztül érhetnek el a nézők. Az előfizetéses csomag lineáris és lekérhető média szolgáltatások (VOD) igénybevételéhez biztosít hozzáférést, valamint egyedi tartalmakat, videós összefoglalókat és second screen megoldást is tartalmaz, Android és iOS eszközökre letölthető applikációval.

A hagyományosabb sportközvetítések mellett a szolgáltatásban teret kapnak az extrémebb, különlegesebb sportok is. A FightBox HD-n a karate, kick-box, judo és jiu-jitsu mellett közel 40 irányzat legjobb külföldi mérkőzéseiből válogathatnak a küzdőportok kedvelői, míg a Fast&FunBox HD az extrém sportok adrenalinfokozó és akciódús egyvelege, ahol lélegzetelállító pillanatokban gazdag versenyeket követhetnek végig a nézők a világ számtalan pontjáról. Az autóversenyzés és a motokrossz mellett szörf, snowboard, wakeboard, valamint síelés és bázisugrás is megtalálható a csatorna által közvetített sportversenyek között. A GameToon HD a gamerek és e-sport rajongók otthona, ahol a népszerű videójátékok bemutatása mellett óriási nyereményekért folyó e-sport versenyeket követhetnek végig az igazán elhivatott rajongók.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!