mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Door Tamás, Juventus Rádió vezér...
Door Tamás
Mediaworks
megbízott vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megnyílt első ScreenX terme a Cinema City Aréna moziban
2018-09-07 11:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A 223 fős ScreenX terem a szemközti és a két oldalsó falára elhelyezett, speciális anyagból készült vásznaknak köszönhetően nyújt 270 fokos moziélményt.

A Cineworld Group mozi üzemeltető hálózat együttműködve a CJ 4DPlex csoporttal szeretné kiépíteni 100 moziban, többek között az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban illetve 8 másik nemzetközi helyszínen, a koreai fejlesztésű ScreenX technológiát, ami 270 fokos betekintést nyújt a filmekbe.

Az új technológiai innováció hozzánk is megérkezett és szeptember 6-án nagyságrendileg a San Franciscó-i és a New York-i megnyitóval egy időben, elsőként a budapesti Cinema City ARÉNA moziban nyitotta meg kapuit Kelet-Közép-Európa ScreenX terme.

Az új technológia alapja a ScreenX szoftver, ami az egymással összekötött 5 vetítőgép által sugárzott képet egyetlen 270 fokos beláthatóságú filmélménnyé alakítja. A program az emberi szem látását utánozva állítja össze a film panoráma nézetét egyes jeleneteknél. Az intenzív és fokozott képi illetve színélmény mellett, az új hangfalak a hangzást is megdobják.

A Cinema City célja, hogy folyamatosan fejlessze mozijait és elhozza a jövő moziélményét meghatározó technológiákat, így az IMAX-et, a 4DX-et és most a ScreenX-t.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


SHR% (közönségarány)

Coverage (COV)

Break

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés


Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!